Speciale "Corona-proof" rally op 21 en 22 augustus 2020.

Na een moeilijke saaie, soms verdrietige periode komt met de landelijke versoeplingen e.e.a. weer op gang. Zoals we half maart al hebben aangegeven is er dit jaar geen Dikke Mik!
Maar .... we gaan in nauwe samenwerking met de mannen van Classic Rally Adventures tóch iets organiseren waarbij u weer van dat 'thuishonk' af kunt komen, nl. een superleuke "Corona-proof" rally-rit. De start, routeposten en finish zijn digitaal m.b.v. een App, geheel volgens de RIVM-regels. Vooraf ontvangt u het routeboek digitaal, het moment van starten kan vrij worden bepaald op de vrijdag of de zaterdag. De kosten zijn max. € 60,00 per equipe (afhankelijk van het aantal deelnemende equipes), bij dit bedrag zijn lunchpakketten via 1 of 2 drive-through's op de route en 2 rally-schilden inbegrepen. De (zeer waarschijnlijk supergezellige en gezamenlijke) prijsuitreiking is zaterdag-namiddag/avond 22 augustus a.s. in dorpshuis De Arend. Hebben wij uw interesse gewekt, of heeft u na onze behoeftepeiling hieromtrent al aangegeven hieraan mee te willen doen, dan kunt u zich hier inschrijven. Het zou TOP zijn als we in ons kleine dorp Nijbroek deze zomer na alle virus-ellende op deze wijze samen met u alsnog een beetje op kunnen vrolijken, welkom!!
Als u nog vragen heeft mag u 1) bellen met 06-11125307.: 2) reageren op onze Facebook-pagina waar deze info ook op komt te staan.: 3) een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..