Behoeftepeiling Corona-proof Rally 2020

Stel dat het kan en mag, doet u dan mee?

We hebben een moeilijke, soms verdrietige en saaie periode achter ons, laten we hopen dat het hierbij blijft en de mogelijkheden alleen maar verder worden versoepeld.
Zoals we half maart al hebben aangegeven is er dit jaar geen Dikke Mik!
Maar stel nou eens dat het derde weekend van augustus, wanneer ons jaarlijkse feestje oorspronkelijk gepland stond, de “Corona-stand” gelijk aan de huidige of nóg rooskleuriger is … zou u dan ook behoefte hebben om van dat ‘thuishonk’ af te komen?
De organisatie van de Dikke Mik-rally wil u, indien straks mogelijk, deze kans graag bieden, geheel Corona-proof!
De organisatie heeft de hiervoor benodigde vergunning reeds van de gemeente Voorst ontvangen.

 Coronaproof rally 2020

Het wordt wel een rally die (iets) anders dan anders is, met tweepersoons equipes maar zonder lijfelijke ontmoetingen en/of contacten onderweg. De route wordt verreden met een vertrouwde routekaart, waarbij de markers niet langs de weg staan maar via de digitale “App-weg” gevonden kunnen worden.

Er kan gestart worden op vrijdag 21 of zaterdag 22 augustus, u kunt dus zelf bepalen wanneer het ú het beste uitkomt. Nadat u de routekaart vooraf heeft ontvangen, is de start nl. digitaal via de mobiele telefoon.
Er bestaan momenteel nog meerdere vragen en grijze gebieden, ook al omdat niemand weet waar het de komende weken met het virus en de vrijheid naar toe gaat.
Zeker is wel dat ons dorpshuis “De Arend” een rol in dit geheel gaat spelen, met name bij de bekendmaking van prijswinnaars en prijsuitreikingen.
Heeft de rally-organisatie, na het bovenstaande te hebben gelezen, uw interesse gewekt? Misschien bent u wel één van de vele Dikke Mik-vrijwilligers die andere jaren, i.v.m. de ‘verplichtingen’ aan ons feestje op de zaterdag, niet mee kan doen aan de inmiddels vertrouwde rally. Dan is dit natuurlijk wel hét moment om ‘in te stappen’ en deel te nemen aan dit unieke evenement.

Laat ons weten wat u wilt en bel/App ons op 06 11125307 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons voor meer info of misschien wel goede aanvullende wensen of ideeën. 
Laten we samen proberen de Rally-swung erin te houden!

Steunt u Dikke Mik tijdens de Rabo ClubSupport-actie?

Vorig jaar begon de Rabo met haar Clubkas Campagne, dit jaar heeft het de titel Rabo ClubSupport meegekregen. Met Rabo ClubSupport viert deze bank samen de winst van clubs, stichtingen en verenigingen. Mensen samenbrengen, talenten benutten, een sociaal netwerk opbouwen en elkaar verder helpen, daar heeft de hele maatschappij baat bij en dát wil Rabo niet alleen koesteren maar ook steunen. Daarom geven ze als coöperatieve bank ook dit jaar een deel van de winst aan verenigingen door het hele land, zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Onze wereld, buurt voor buurt, beter maken.
Bent u Rabo-lid en wilt u ons steunen, stem dan t/m 11 oktober op Dikke Mik Dorpsfeesten Nijbroek!
Bij voorbaat onze hartelijke Dikke Mik-dank hiervoor.

Rabo Clubsupport 20194

Rally-klassement 2019

Het regende dan weliswaar een groot deel van zaterdag 17 augustus, maar tóch werd het een TOP-feestdag met deze 2e Nijbroekse rally. Allemaal positieve reacties over de Veluwe en omgeving, en lovende opmerkingen over de routes op zich. In totaal 4 routes, 2 in de Sport- en 2 in de Toerklasse, werden vooraf gedegen voorbereid en uitgezet door Ronald Jans en Gerhard Fokkens van "De Classic Rally Adventures". Op het terrein werden 49 equipes 'afgeschoten' en binnen gezwaaid door Nijbroekers als Harry Zwiers en Loek de Dood, beide nauw verbonden met de rally-wereld. Hierbij treft u het eind-klassement van 2019. De organisatie van Dikke Mik Nijbroek kan u reeds nu verklappen dat volgend jaar de 3e Dikke Mik-rally zaterdag 22 augustus zal plaatsvinden. Ook dan wordt iedereen weer hartelijk en warm ontvangen bij de aftrap van deze grote feestdag, het gezamenlijk Engels ontbijt.

 1e plaats Proef Rally DM 2019 1e plaats Toer Rally DM 2019

 Deelnemer DAF 55 coup DM 2019

Programmaboekje 2019 online

Vandaag, woensdag 7 augustus, viel het Dikke Mik-programmaboekje voor 2019 in de Nijbroekse brievenbussen, tevens hebben alle sponsoren dit boekje reeds van ons ontvangen, En we zijn er zo trots op, dit jaar helemaal in "Full Colour" gedrukt. Op deze manier denken we alle 207 sponsoren nog meer te kunnen bedanken! Nieuwsgierig geworden? Klick op programmaboekje, veel lees- en puzzelplezier.